vineri, 12 august 2011

APEL DE SUFLET

Se apropie scoala si 20 de copii din satul Domnita nu vor putea sa mearga sa invete. Au nevoie de incaltaminte, de haine si de rechizite. Facem un apel la toti cei care au un surplus din aceste articole si ar putea sa trimita cate ceva pentru copiii acestia necajiti. Lucrurile pot fi trimise pe adresa reprezentantului APEC:AURELIA BOBIRNAT, sat Domnita, com. Tibana, jud. Iasi. MULTUMIM SI DUMNEZEU SA VA DEA INSUTIT!

2 comentarii:

liana spunea...

s-a rezolvat? acum am descoperit blog-ul

macovei2000 spunea...

Ce secrete profesionale te-a invatat pe tine profesorul tau?


Avem mii de avocati si juristi in Romania, genii, dar nici unul, dar nici unul nu stie sa isi foloseasca inteligenta ca actul de educatie sa se faca pentru studenti, impreuna cu studentii, pentru binele oricui, pentru excluderea profesorilor in legatura cu care exista nemultumiri concrete pe baza unui simplu formular la fiecare sfarsit de semestru.

Unii profesori sunt tupeisti, se simt subapreciati, altii sunt smecheriti, altii sunt sfidatori, altii poate nu tin cont de parerile studentilor sau chiar ii ameninta...in afara de sa ii concediezi si sa angajezi altii ce poti sa le faci?

Exista institutii, exista salarii, exista legi si totusi vantul bate prin capul tuturor.

Din miile de studenti care au fost cu bursa prin strainatate si care au completat rapoarte despre calitatea profesorului strain la sfarsit de semestru, nici unul nu a fost suficient de tampit sa ceara introducerea acestui sistem foarte simplu, care nu costa nimic in Romania???

Acest lucru simplu ca apa calda este valabil si pentru pregatirea profesionala continua, si pentru predarea la facultati si eventual si in licee....

Nu stie nimeni cum arata un formular pe care il completezi la psiholog la sfarsitul unei sedinte ?

Formularul este identic si este banal. reconstitui din memorie.

1Considerati ca ati fost multumit?
2Considerati ca vi s-a rezolvat problema?
3Ce aspecte considerati ca trebuie imbunatatite?
4Considerati ca vi s-a raspuns la intrebarile pe care le-ati adresat profesorului?
5 ce nota i-ati da profesorului pe o scala de la 1-5.

Si cu asta i-am spart la bot.

Eu vorbesc, eu aud.

Voi cititi ...

Si cu asta am putea scapa de niste generatii de imbecili scosi pe banda rulanta. Profesorul trebuie sa lucreze cu indivizi cu personalitati diferite, nu cu maimute impaiate.